Det utlovasskrattfest på Kulturhuset Grand i Borgå. Missa inte chansen att se två av Nordens största stand up komiker!

Magnus Betnér är svensk standup. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand upens utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas. Med råge är han även den komiker i Sverige som gjort flest soloföreställningar och även den av svenska komiker som besökt Finland flest gånger. Känd från bland annat det svenska humorprogrammet Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil, skämtar han ofta om aktuella ämnen.

André Wickström är en av landets absolut mest kända och omtyckta komiker. På hemmaplan har han sedan starten år 1995 turnerat runt på landets stand up klubbar, gjort flera soloshower och medverkat i såväl prisbelönta TV program som i filmer och sketchprogram.
Förutom i både Finland och i Sverige, uppträder André Wickström även i Norge, Danmark, Estland, Irland och på Island. I Sverige ses André ofta på Sveriges mest anrika stand up klubb Norra Brunn, och har även medverkat i otaliga TV program som till exempel Parlamentet och Roast på Berns, samt i den populära svenska TV serien Solsidan.

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR SLUTSÅLD!

Längd: Ca 75min.

Plats

Kulturhuset Grand

Adress

Biskopsgatan 28
06100 Borgå
Finland

Visa på karta

Tidpunkt

ons, 08.11.2023, 19:00 - 20:15

Tillträde

Öppet för alla