Vasas flora och fauna

Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet.

Ständigt i rörelse och alltid lika säregna Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet.
2020 års album "Möte med skogsgardisterna" visar Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen återigen varför vi behöver Vasas flora och fauna i våra liv.

Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme.

2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Östebotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu.

Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.
I fjol under 2020 släpptes nya albumet "Möte med skogsgardisterna". Vasas flora och fauna spelar i Sellosalen Svenska dagen till ära.

Arrangör: Sellosalen

Vasas flora och fauna

lördag 6.11 kl. 19.00
  • Dörrar kl. 18 (showtime kl. 19).
  • Biljetter 25/20 euro + expeditionsavgift (från 1 euro)

Sellosalen

Musikantplatsen 1
02600 Esbo
Finland