Virtuell föreläsning: Förändra din vardag och må bättre

Hur fungerar vår hjärna? Vad kan vi göra med den kunskapen för att skapa en vardag där prestation och balans har lika mycket plats?

Och hur mår den svenska vården i Esbo? Inom ramen för Esbos Må Väl program ordnar vi under Svenska veckan ett virtuellt evenemang med fokus på hur du kan förändra din egen vardag genom att lära känna dina egna gränser. Som föreläsare fungerar coachen Amanda Backholm, som coahat mer än 700 professionella.
Hur fungerar vår hjärna? Vad kan vi göra med den kunskapen för att skapa en vardag där prestation och balans har lika mycket plats? Förutom dessa frågor kommer Amanda även att tangera självledarskap samt genomföra konkreta övningar med deltagarna. Programmet avslutas med en kort presentation om utvecklingen av den svenskspråkiga vården i Esbo – vilka förbättringar är på gång samt hur framskrider vårdsamarbetet med Västra Nyland?
Fritt inträde.
Länken till evenemanget publiceras den 3.11 på följande sida: https://www.esbo.fi/sv-FI/Social_och_halsovard/Skot_om_dig/Forandra_din_vardag_och_ma_battre(187575)
Program
kl. 17-17.10 Välkommen, Jenni Björkstén, projektchef Välmående Esbo program
kl. 17.10-18.10 Lär känna dia egna gränser och förändra din vardag, coach Amanda Backholm.
kl. 18.10-18.30 Nytt inom Esbos social- och hälsovård: utveckling av den svenska servicen samt samarbetet med Västra Nyland, specialsakkunnig Kia Leidenius

Amanda Backholm

Virtuell föreläsning: Förändra din vardag och må bättre

  • tisdag 3.11.2020 kl. 17.00
Teams